Osteopatiaklinikka

OLLI HAKANEN

Olli on opiskellut paljon erilaisia hoitotekniikoita ja elämäntyönään yhdistellyt tietotaitoaan uudeksi hoitometodiksi, jolle antoi nimen Funktionaalinen osteopatia. Funktionaalisen Osteopatian Klinikka OsteoHaka toimi Perniössä 2011–2015 sekä Säkylässä 2018–2023 ja toimii nyt Liperin Ylämyllyllä.

Perustaja Olli Hakanen (osteopaatti, fysioterapeutti yli 47 vuoden kokemuksella) on aiemmin toiminut yrittäjänä perustamissaan klinikoissa muun muassa pääkaupunkiseudulla (Rekolan Fysikaalinen hoitolaitos, Sport Fysio, Fysioterapia Vaivaton, Backbone Clinic) ja Kouvolassa (nikama.fi). Lisäksi Olli on ollut pariin otteeseen Omanissa, missä hän työskenteli useamman vuoden Finland Osteopathy Clinicissä Muscatissa. Omanin aikana oli oiva mahdollisuus arvioiduttaa hoitomenetelmiä kansainvälisemmin. Asiakaskunta koostui paikallisten lisäksi kaikilta maailman mantereilta Omaniin muuttaneista ihmisistä.

Nyt Olli on palannut juurilleen Liperiin, josta hänen äitinsä oli kotoisin. Heinäkuussa 2023 Olli avasi tyttärensä Sannan kanssa Ylämyllylle vielä yhden klinikan.

SANNA HAKANEN

Sanna (urheiluhieroja, liikuntaneuvoja AT) valmistui Suomen Urheiluhierojaopistosta 2012. Tyytymättömänä hieronnan tuomiin hoitotuloksiin Sanna siirtyi isänsä Ollin oppiin Perniöön vuosiksi 2013-2015. Ensin Ollin työskentelyä seuraten ja tietotaitoa omaksuen Sanna aloitti hoitamisen Ollin metodeilla. Ollin lähtiessä Omaniin, Sanna perusti Outokumpuun vuosiksi 2016-2019 oman vastaanoton. Funktionaalisen osteopatian harjoittamisen lisäksi Sanna on valmistunut liikuntaneuvojaksi Tanhuvaaran Urheiluopistosta vuonna 2021 ja onkin erikoistunut voimaharjoitteluun ja yksilöllisten kuntoutusliikkeiden kehittelyyn pitkän kuntosaliharrastuksen myötä.

HEINI KUIVANEN

Ollin toinen tytär Heini on myös Ortopedinen osteopaatti (2016) sekä urheiluhieroja (2012). Heinikin on saanut Ollin kahden vuoden intensiivikoulutuksen Funktionaaliseen Osteopatiaan, mutta erikoistuu tällä hetkellä vauvojen hoitoon vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla. Lisäksi hän hoitaa äitejä raskausaikana ja synnytyksen jälkeen, sekä antaa imetysohjausta.

Vastaanotto sijaitsee Vantaalla Rekolassa UnikStudion tiloissa (Laurintie 136). Yhteydenotot ja ajanvaraukset www.unikstudio.fi tai soittamalla 040 412 6456.