Tietosuojaseloste

Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjät:

Sanna Hakanen
Ylämyllyntie 62,
80400 YLÄMYLLY
puh. 044 0544550
sp: osteohaka@outlook.com
y-tunnus: 2616723-9

Olli Hakanen
Ylämyllyntie 62,
80400 YLÄMYLLY
puh. 045 1890851
sp: ollihaka@windowslive.com
y-tunnus: 1347955-9

Mitä tietoja tallennetaan?

Ajanvarauksella hyväksyt omien henkilötietojesi lisäämisen rekisteriin. Aikaa varatessa asiakkaista kerätään nimi ja puhelinnumero sekä sovittu aika ajanvarauskirjaan. Saapuessanne sovitulle ajalle haastattelun yhteydessä kerätään terveydenhoidon kannalta oleelliset henkilötiedot: Nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, sekä haastattelun yhteydessä ilmi tulevia tietoja kuten ammatti, harrastuksen, sairaudet, lääkitykset, tapaturmahistoria sekä laajalti terveyteen liittyviä faktoja.

Vastaanotolla käynti on samalla suostumus näiden henkilötietojen tallentamiseen. Epäolennaisia tietoja ei tallenneta. Valviran rekisteröitynä terveyden ammattilaisena olemme oikeutettuja sekä velvoitettuja tietojen keräämiseen. Asiakas voi milloin vain pyytää rekisteristä poistamista (koskee luotua asiakaskorttia). Hoidoissa käynti ei kuitenkaan ole mahdollista ilman asiakaskorttia.

Voinko nähdä tietoni?

Asiakkaalla on oikeus pyytää milloin vain itselleen tallennetut tiedot asiakasrekisteristä. Tähän pyyntöön vastataan kahden arkipäivän sisällä. Asiakastiedot täytyy noutaa kasvotusten, henkilöllisyyden varmistamiseksi. Tietoja ei luovuteta sähköpostitse tai puhelimitse mikäli henkilöllisyyttä ei voida varmistaa. Asiakas saa tarkastella omia hoitotietojaan myös halutessaan vastaanoton yhteydessä. Rekisterin ajantasaisuuden vuoksi on suotavaa ilmoittaa muuttuneista tiedoista pikimmiten (etenkin osoitteen tai puhelinnumeron vaihtuminen).

Missä tietoni ovat?

Asiakaskortteja säilytetään tietokoneella lukkojen takana. Asiakaskortit eivät ole verkossa ja vaan paikallisesti tietokoneella, jota ei ole yhdistetty verkkoon. Lisäksi asiakkaiden maksutietoja on kirjanpidoissa, joita säilytetään erillisissä osoitteissa yksityisasunnoissa.

Kuka tietoni näkee?

MITÄÄN ASIAKASTIETOJA EI KOSKAAN LUOVUTETA KOLMANNELLE OSAPUOLELLE ilman asiakkaan erillistä suostumusta. Kirjanpidossa esiintyvät henkilötiedot ovat kuitenkin viranomaisten tarkasteltavissa verotarkastuksen tai muun mahdollisen pakon edessä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan hoidollisissa ja kirjanpidollisissa toimissa. Kuluttajalla on oikeus tehdä valvontaviranomaisille valitus kokiessaan henkilötietojen väärinkäyttöä.

Muista että käyttäessäsi Whatsappia, Facebookia tai sähköpostia olet aina alttiina tietosuojahyökkäyksille. Näiden kautta ei ole suositeltavaa antaa arkaluontoisia tietoja missään tilanteissa.

© OsteoHaka Tietosuojaseloste